Braća Russo ne spavaju, evidentno! Nama nešto ne smeta, ako ćemo iskreno. Tijekom dana na svijet je došao još jedan trailer općepoznate franšize superheroja i zlikovaca i njihovog sad već svemirskog prepucavanja na temelju “tko je zapravo u pravu” kada je u pitanju gospodarenje svemirom. Naravno da pričamo o Avengers franšizi i to ovoga puta u pod “Endgame” imenom. Ako vam već nije bio dovoljno “edgy” naslov, smatramo da su sada uboli.

Ono što nam je trenutno poznato; populacija apsolutno svih živih bića je prepolovljena jer gospodin ljubičasti “zna najbolje”, kvalitetan komad vaših i naših ljubimaca (i dobrih i loših) s velikih ekrana je također pretvoren u …. pepeo?. I dalje nam taj dio nije jasan, ali pustili smo suzu za sve. Svi su iscrpljeni od borbe, čak i oni koji su stajali po strani.

Posljedice rata ostavili su emocionalni ali i fizički trag na sve preživjele.

Koliko smo zapravo saznali iz trailera? Ne mnogo, što je zapravo i poželjno. Znamo da se očekuje žestoka osvetnička borba. Ljubitelji Marvel stripova i novela već potencijalno znaju i ishod borbe, ali molimo vas, bez spoilera! Dubinsku analizu viđenog ostavljamo vama.

Je li netko zahvalio braći?