Square Enix Collective, divizija ovog velikog izdavača koja se zadnje dvije godine bavi indie igrama, objavila je kako će igrači u Europi danas moći zaigrati zanimljivu avanturu imena Forgotton Anne. Službeni opis igre kaže kako se radi o anime filmu kojeg možete zaigrati. Smještena u žanru avantura ova igra ima velik naglasak na samoj priči smještenoj u misterioznom svijetu Forgotton Lands.

Stvorenja koja se nalaze u tom svijetu zovu se Forgotlings i nastaju iz svih stvari koje ljudi zagube u svom svijetu – od čarapa, pisama do nestalih igračaka. Uz njihovu pomoć će Anne i Master Bonku, koji su se zabunom našli u toj zagubljenoj dimenziji, pokušati pronaći put do doma, a to će napraviti kroz elemente 2D platformera sa zagonetkama spojene s odlukama koje donosite u dijalozima.

Oni koji vole anime ili samo dobru animaciju i uz to vole mozgati sigurno će uz Forgotton Anne pronaći nešto za sebe. Igru možete zaigrati na svojim računalima, PlayStationu 4 i Xboxu One, a na sve tri platforme prodaje se po cijeni od 19,99 eura. Trailer koji prikazuje akciju nalazi se ispod teksta, dok se svi drugi detalji kriju na službenim stranicama.