Na stranicama UbiBloga se pojavio roadmap, odnosno planovi za daljnju budućnost nadolazećeg Assassin’s Creed Originsa nakon izlaska.

Od besplatnih sadržaja autori najavljuju posebne događaje u kojima ćemo se okušati protiv egipatskih bogova i zarađivati vrijedne nagrade što bi trebalo biti dostupno dva tjedna nakon izlaska.

Također, odmah po izlasku imat ćemo priliku potražiti lutajućeg trgovca koji će nam davati dnevne zadatke i adekvatno nagraditi naš trud. Autori početkom iduće godine planiraju u igru uvrstiti Horde Mode u kojoj ćemo se u gladijatorskoj areni sukobiti sa stalnim valovima protivnika.

Season Pass pak u sebi sadrži Roman Centurion i Horus pakete s ekskluzivnom opremom i bit će dostupni tijekom studenog, dok odmah po izlasku vlasnici propusnice dobivaju 500 Helix kredita i ekskluzivno oružje Calamity Blade.

Uz spomenute pogodnosti su uključena i dva DLC-a, Hidden Ones koji stiže u siječnju i Curse of the Pharaohs u ožujku, a dodatne detalje o njihovim sadržajima, kao uostalom i svim navedenim novostima potražite ovdje.