Assassin’s Creed Odyssey izašao je početkom listopada prošle godine i od tada igrači mogu istraživati antičku Grčku kao Alexios ili Kassandra. Ubisoft je od tada igru nekoliko puta proširio sadržajima, što besplatnim nadogradnjama, što plaćenim (i povremeno kontroverznim) DLC-ovima, a sada su objavili da uskoro stiže ono što brojni igrači žele.

New Game Plus mod je nešto čemu su se brojni igrači nadali i veselili, a prema objavi na društvenim mrežama stiže ovog mjeseca. Osim toga izdavač nije bio spreman objaviti ništa više – kako će mod izgledati i što će sve obuhvatiti, ali ako bude imalo sličan standardnoj implementaciji tog načina igranja zadržat ćete opremu, level i skillove kad budete kretali ispočetka.

Nova igra u popularnom akcijskom serijalu po prvi puta nam je omogućila da biramo lika s kojim želimo igrati, a razvojni tim je ubacio i neke nove RPG mehanike čije smo naznake vidjeli u prethodnom nastavku Origins. Budući da imaju u planu ove godine pauzirati s izdavanjem nove igre u serijalu, Assassin’s Creed Odyssey će još neko vrijeme proširivati na razne načine, a krajem ožujka stiže i Assassin’s Creed III Remastered. Sve što vas zanima o toj igri nalazi se na službenim stranicama, a najnoviji trailer prikazuje drugu epizodu Legacy of the Lost Blade ekspanzije.