Assassin’s Creed Odyssey će igrače nakon drevnog Egipta odvesti u antičku Grčku, a nakon što su nam već otkrili dosta detalja o osnovnoj igri, Ubisoft nam je odlučio detaljno ispričati što će nas od sadržaja dočekati nakon što osnovna igra izađe. Kao i ostale Ubisoftove igre, novi Assassin’s Creed ima Season Pass, ali osim sadržaja za kojeg morate izdvojiti dodatne novce, izdavač planira i besplatne nadogradnje.

Od sadržaja uključenih u Season Pass spomenute su tri stvari. Story Arc I – Legacy of the First Blade je epizodična avantura koja će pratiti prvog lika koji je koristio poznati “hidden blade” i proučiti povijest reda asasina i zašto su se odlučili boriti iz sjena. Prva epizoda će izaći u prosincu ove godine, a svaka sljedeća bi trebala postati dostupna nakon mjesec i pol dana. Story Arc II – The Fate of Atlantis pozabavit će se mitologijom, božanstvima i tajnama ovog podvodnog grada. Igrači će se početi bolje upoznavati s grčkom mitologijom na proljeće iduće godine kroz nekoliko epizoda. Posljednja stvar koju vlasnici Season Passa dobivaju je Assassin’s Creed III Remastered koji će uključivati sav DLC koji je za igru izašao uz Assassin’s Creed Liberation Remastered. Nova verzija igre stiže u ožujku iduće godine.

Od besplatnog sadržaja kojem će imati pristup svi vlasnici osnovne igre pričalo se o epizodičnim misijama zvanim The Lost Tales of Greece koje će igračima stalno davati nove priče za istraživanje. Svakog će se tjedna pojavljivati nova opaka brodica ili plaćenik koji će testirati vještine igrača i pružati nove izazove. Discovery Tour, koji je bio hit u Originsu, se također vraća i omogućit će svima da iskuse ovu verziju Grčke bez borbe, a za kraj Ubisoft obećava velik broj nadogradnji koje će ubaciti nova mitološka bića, New Game Plus mod i druge dodatke.

Assassin’s Creed Odyssey izlazi 5. listopada za PC, Xbox One i PlayStation 4, a svi koji kupe Gold, Collectors ili Ultimate verzije igre dobit će pristup tri dana ranije. Ako vam treba više informacija o igri posjetite službene stranice, dok detalje o dodatnim sadržajima u video obliku možete pogledati ispod teksta.