Dobrodošli u ovotjednu rubriku “Igre koje izlaze” u kojoj ćemo vam prikazati par naslova u kojima možete uživati već od ovoga tjedna.

Inked (PC) – 26. travanj

Ovoga puta počinjemo s domaćom igrom. Somnium Games predstavlja Inked: ljubavnu priča pisanu kroz tintu na papiru. U ulozi ste bezimenog heroja koji kreće na putovanje kroz veliki iscrtani svijet preput zagonetaka za odgonetnuti.

Developer: Somnium Games d.o.o.
Izdavač: Starbreeze Publishing AB
Cijena: $20

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 24. travanj

U igri otvorenog svijeta baziranoj na crtiću istog naziva, Finn i Jake ponovno su tim koji će kroz susrete s ostalim likovima istražiti Land of Ooo i ploviti brodom.

Developer: Climax Studio
Izdavač: Outright Games
Cijena: Nepoznato

To Leave (PlayStation 4) – 24. travanj

To Leave je teška igra. Svaki element u njoj je kreiran na način da proispituje sposobnosti igrača, njegovu maštu i njegovu percepciju. To Leave je igra otvorena za interpretaciju. U izradi su i verzije za Windows, Mac i Linux.

Developer: Freaky Creations
Izdavač: Freaky Creations
Cijena: Nepoznato

South Park: The Fractured But Whole (Nintendo Switch) – 24. travanj

Na Nintendo Directu je najavljeno kako će South Park: The Fractured but Whole doći na Nintendo Switch. Bazirana na Američkoj seriji za odrasle, nova South Park igra sljedi novog dječaka u gradu koji se našao usred superherojskog kulta.

Developer: Ubisoft San Francisco
Izdavač: Ubisoft
Cijena: $60

Runbow (PlayStation 4, Nintendo Switch) – 24. travanj

Originalno igra za PC, Runbow podržava 9 igrača u kompetitivnim načinima igranja ovog šarenog platformera. Multiplayer se može igrati lokalno i online.

Developer: 13AM Games
Izdavač: 13AM Games
Cijena: 15