Ovaj tjedan bit će prava poslastica za vlasnike PlayStationa 4. U nastavku pogledajte najprominentnije igre koje izlaze idućeg tjedna.

Nakon brojnih curenja Activision je iz vedra neba najavio samostalni izlazak igre Call of Duty: Modern Warfare Remastered koja izlazi prvo za PlayStation 4 u utorak 27. lipnja, a na neki kasniji datum vidjet ćemo izlazak igre i na ostalim platformama. Više o tom izlasku pročitajte ovdje, a u nastavku pogledajte trailer za igru.

 

Listi značajnih igara koje izlaze u utorak 27. lipnja priključuje se i svemirska avantura Elite: Dangerous koja napokon dolazi na PlayStation 4. Osim igre, u paket će biti uključen i sav sadržaj iz Horizons ekspanzija. Trailer za igru pogledajte niže u nastavku:

 

Za fanove malo drugačijih sportskih simulacija u utorak 27. lipnja izlazi The Golf Club 2, simulacija koja bi po riječima razvojnog tima trebala biti najautentičnija golf simulacija ikad napravljena, a izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC. Trailer pogledajte u nastavku:

 

Iako je u Japanu izašla još u siječnju, Valkyria: Revolution idućeg tjedna u petak 30. lipnja dolazi i na zapadno tržište (više o igri pročitajte ovdje). Podsjećamo, ovaj akcijski JRPG nije dio službenog Valkyria: Chroniclesa, već se na nju više može gledati kao na ”spin off”serijala Valkyria. Trailer za nju možete pogledati u nastavku:

 

I za kraj, također u petak 30. lipnja dolazi nam dugo iščekivani Crash Bandicoot: N.sane Trilogy, remake originalne trilogije voljenih Crash Bandicoot igara koja će sigurno probuditi nostalgiju u svima koji su prije 20 godina skakali i vrtili se zajedno s ovom PlayStation ikonom. Trailer za igru pogledajte u nastavku: