Ako ste ispucali svojih pola sata Resident Evil 2 demoa, možda će vas zanimati način na koji možete zaobići navedeno vremensko ograničenje.

Krkanska verzija jest stvaranje više accountova na konzolama, što ne znamo koliko je isplativo s obzirom na ratio uloženog vremena u stvaranje accounta i pola sata kojih ćete dobiti. Plus, problem je što svaki put demo započinjete od početka.

Ali PC verzija je pomalo zanimljivija od konzola.

Vremensko ograničenje se može potpuno zaobići, što omogućava istraživanje koliko vas je volja. Kojekakvi hakeri i hakerske grupe su izdale crackove i trainere koji zaustave vrijeme, uz neke benefite kao što su cheatovi za neograničeni ammo i slično. 

Sličan princip se koristi od davnina za vremenski ograničene demoe na PC-u, neki se možda i sjećaju korištenja trainera i crackova za Pro Evolution Soccer demoe.

Naravno, crackove i trainere nećemo linkati, niti podržavamo praksu korištenja istih. A ukoliko dijelite naš sentiment, možete koristiti Steam Achievement Manager, program koji mnogi korisnici Steama odavno koriste.

Svrha ovog programa je dodavanje i micanje Steam achievementa s vašeg računa. To je uglavnom zanimljivo igračima koji imaju fetiš na achievemente, ali nemaju baš volju i/ili vještine da te iste achievemente otključaju, dok drugi koriste program za otključavanje trading cardsa.

Ispada da je sličan princip i s Resident Evil 2 demom, odnosno dolazi do resetiranja vremenskog limita. Nažalost, slično kao i na konzolama, morat ćete ispočetka započinjati demo svaki put kad ga resetirate.

Pogledajte video u nastavku da vidite kako biste mogli iskoristiti Steam Achievement Manager u svrhu resetiranja Resident Evil 2 demoa. A sama igra nam dolazi za jedanaest dana, 25. siječnja, na PS4, PC i Xbox One.